L'H* 93 337 19 62 · Granollers 93 860 00 99

Campanya Especial
Acreditació en Idiomes per a centres Subvencionats
 • Presentació
 • Descripció de les proves MCER
 • Calendari de proves
 • Preus i condicions
 • Context/Observacions
 • Matriculació i normativa
 • Contacte

És probable que vostè sol·liciti al SOC, SEPE, CONFORCAT Cursos d’Idiomes o bé Accions Formatives d’Idiomes, incloses en determinats Certificats de Professionalitat.

I vostè ratifica en la sol·licitud que els seus alumnes avaluaran la seva competència en l’idioma, segons barems del MECR, aquesta sol·licitud millora la seva posició en la concurrència.

Examination Centre ES412 de Cambridge English Language Assessment  pot col·laborar amb el seu centre  en la solució d’aquesta exigència perquè:EL MCER Y ELS CURSOS SUBVENCIONATS

Avaluar els seus alumnes d’accions formatives d’Anglès, és un dels condicionants de molts atorgamenst. Aquesta avaluació final determina, segons la graduació del MECR, quines competències ha adquirit l’alumne.

Les certificacions del MECR acrediten la competència en Idiomes, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds que les persones necessiten en situacions reals. Els qui superin satisfactòriament una prova d’avaluació de Anglés del MECR obté un certificat (A1, A2-KET,  B1-PET,  B2-FIRST,  C1, C2) emès per Cambridge English Language Assessment, que acredita competències en Anglès davant de una empresa, autoritat acadèmica o administració de qualsevol part del món.

Vegi aquest esquema:

 

El  convidem, dons, a considerar la necessitat d’examinar als seus alumnes d’ Idiomes amb el certificat més reconegut de tor el món: Cambridge English Language Assessment, de facilitar-los una eina que els permeti l’obtenció de treball, la promoció professional, l’accés  a tasques d’aprenentatge virtual o l’obtenció d’un CP.
Posem al seu abast l’ Examination Centre ES412, autoritzat per  administrar les proves de Cambridge English Language Assessment, i per ajudar-lo en l’obligació derivada de l’atorgament. Dotarà, així, als participants d’una doble certificació.

Aquesta avaluació final és gratuïta per a l’alumne.

Examination Centre ES412 és un centre obert i acull candidats de qualsevol procedència. Estaríem encantats de tractar amb vostè, en detall, les condicions referides al lloc on realitzar la prova, les dates, els horaris i la forma d’administrar-la (en paper o per ordinador) i, naturalment, de les taxes.

Truqui’ns al 933 371 962; escrigui’ns a pau@paucasals.com

 

Per què els nostres alumnes han de certificar els seus coneixements d'anglès?


Per què els nostres alumnes han de certificar els seus coneixements d'anglès?